Huawei Mate 20 Pro kullananlara güncelleme müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Huawei Mate 20 Pro kullananlara güncelleme müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2019 10:43

Çinli telefon üreticilerinden Huawei, geçen yıl ses getiren telefonu Huawei Mate 20 Pro için EMUI 9 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme ile birlikte yepyeni bir arayüz kullanıcıları bekliyor.

Haberin Devamı

Huawei Mate 20 Pro için EMUI 9 güncellemesi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Halen indirmediyseniz telefonunuzun Ayarlar bölümünden ilgili güncellemeye erişebilirsiniz. Bu güncelleme ile birlikte bakın neler değişiyor?

EMUI 9.0 kullanıldığında uygulamalar öncekine kıyasla yüzde 12,9 daha hızlı başlatılabiliyor. Instagram üzerinde yüzde 12 daha hızlı bir şekilde paylaşım yapılabilirken, Spotify’in yüzde 11 daha hızlı çalıştığı iddia ediliyor.

Yeni arayüzün, Huawei’nin GPU Turbo 2.0 ile harmanlanması sonucunda yoğun iş yükünü akıllıca optimize edebilennakıllı telefonlar, güç tüketimini azaltırken daha fazla performans ihtiyacına rahatlıkla cevap verebilecek.

Huawei Mate 20 Pro kullananlara güncelleme müjdesi

Haberin Devamı

EMUI 9.0 ile gelen bir diğer önemli özellik ise HiVision. Bu özellik sayesinde artırılmış gerçekliğin gücünden faydalanan kamera uygulaması önemli yerleri ve ünlü tabloları tanıyarak, kullanıcıya bunlar hakkında bilgi sağlayabiliyor.

Ayrıca, Huawei’nin yeni kullanıcı arayüzü kullanıcıların şifrelerini çeşitli servisler için güvenli bir şekilde yüz veya parmak izi ile saklayabilecekleri ve ihtiyaç duyduklarında kolayca erişebilecekleri yeni bir Şifre Kasası özelliği ile geliyor.

Aynı zamanda kullanım metriklerini izleyen ve kullanıcıların her uygulama için kullanım kotası ayarlamasına olanak tanıyan Dijital Denge kontrol paneli ve rahat bir uykuya yardımcı olan Wind Down uygulaması kullanıcılara sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!