Huawei Mate 20 Pro için Spigen'den zırh gibi kılıf

Güncelleme Tarihi:

Huawei Mate 20 Pro için Spigenden zırh gibi kılıf
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2019 14:47

Ürettiği aksesuar ürünlerle bilinen Spigen, bu kez Huawei Mate 20 Lite ve Huawei Mate 20 Pro için ürettiği kılıflarla dikkat çekmeyi başardı. Kılıftan öte telefonları zırhlı bir hale getiren ürünleri yakından inceledik.

Haberin Devamı

Daha önce iPhone XS Max ve diğer modellerde görmeye alışık olduğumuz Spigen kılıflar bu kez Huawei'nin amiral telefonlarına geldi. Günümüzde akıllı telefonların yetenekleri kadar, görünümleri de gelişti.

Hem şık hem de zarif olan akıllı telefonların artık arka yüzeyleri de genellikle camdan imal edilmeye başladı. Hem ön yüzünde hem de arka yüzünde tamamen camdan oluşan akıllı telefonlar, düşmelere karşı ne kadar geliştirilse de, ek korumaya ihtiyaç duyuyor.

Huawei Mate 20 Pro, Spigen Rugged Armor kılıf ve ekran koruyucu ile daha sağlam bir hale geldi. 

Huawei Mate 20 Pro için Spigenden zırh gibi kılıf

Yumuşak karbon fiber dokusu kolay tutuş sağlarken, cihazınızı çizilme ve düşmelere karşı koruyan kılıf, karbon fiberden üretilen kılıf ince dikkat çekici çizgileriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Haberin Devamı

Güçlendirilmiş ses ve hold tuşları sayesinde tok bir basma hissi oluşturulmuş. Özel Aircushion teknolojisi ile iç yapısındaki ve köşelerindeki hava kanallarını kullanarak darbeyi dışarı iterken, diğer yandan Rugged Armor TPU kılıf parlak ve karbonfiber detaylarla süslenmiş bir koruma kılıfı olarak da görülebilir.

Tek sorun ise Huawei Mate 20 Pro'nun kılıf takılıyken kablosuz şarj edilebilme konusunda sıkıntı yaşatması.

Huawei Mate 20 Pro için üretilen Spigen kılıfın fiyatı 53.94 TL; Huawei Mate 20 Lite ise çok yakında satışta olacak.

BAKMADAN GEÇME!