Honor markası Türkiye'ye geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Honor markası Türkiyeye geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 11:11

Honor; Londra’daki lansmanında yeni global stratejisini ve teknoloji odaklı iki yeni akıllı telefonunu 7X ve V10’i tanıttı. Telefonlar Türkiye pazarında da yer bulacak! Honor Başkanı Mr. George Zhao; "Türkiye hedef 5 ülkemizden biri olacak ve direk merkezimize bağlı olarak çalışacak" dedi.

Haberin Devamı

Honor, satış performansı anlamında Çin’in bir numaralı online satış markasına dair açıklamalarda bulundu. Firma ek olarak globaldeki yeni stratejisini açıklarken, 5 yıllık süre içinde dünyada ilk 3 akıllı telefon arasına girme hedeflerini duyurdu.  Ek olarak lansmanda, Honor iki yeni akıllı telefon modelini duyurdu. Honor 7X, ilk defa orta segmentte full view ekranla öne plana çıkarken, Honor View 10, AI ve super performans sunan bir ürün olarak dikkat çekti. Her iki ürün de oldukça rekabetçi bir fiyatla tanıtıldı. Honor 7X; 299 euro/269.99 GBP ve Honor View 10 499.9 euro/449.99 GBP. Honor ayrıca Structured Light, Sync Play ve genişletilmiş yüz tanıma teknolojilerini ve müzik playback özelliklerini de açıkladı.

Honor’un marka misyonu ile ilgili konuşan Honor Başkanı Mr. George Zhao, ’Cesaret Honor’un DNA’sında var. Bu onu sürekli inovatif teknolojilerle ilerlemesini, estetik dizayna ve iyi kaliteye sahip olmasını, deneyimlerle genç nesillere ulaşmasını sağlıyor. Honor markası için Türkiye hedef 5 ülkemizden biri olacak ve direk merkezimize bağlı olarak çalışacak." 

Haberin Devamı

Çin pazarında ön sırada gelmesinin yanı sıra Honor markası Finlandiya da 1 numara, Rusya’da da 3. Marka olarak yer alıyor. Honor satışları en son Amerika Birleşik devletlerinde Black Friday de ciddi bir artış gösterdi. Şirket, 2020 itibarıyla ilk beş akıllı telefon markası olmak ve 2022 yılına kadar ilk üç olmak için bir hedef belirledi.

Honor markası Türkiyeye geliyor


Oyun sevenler içinde 7X 18:9 ekran ile oyun oynarken daha büyük ekranda daha fazla görerek oynadıkları oyunları daha keyifle deneyimlemelerini sağlıyor. Çift lensli 16MP + 2MP arka kamera ve (F/0.95 – F/16)lık aperture ile Phase Detection Auto Focus (PDAF) ile DSLR düzeyinde fotoğraf kalitesine ulaşıyor. Ayrıca Selfie fanları için de keyifli hale geliyor.

Bunun yanında geliştirilmiş yüz tanıma sistemi ve müzik sistemi ile genç kesimin etkileneceği yeni teknolojilere sahip. Yapısal Işık teknolojisi, kameranın derinlik bilgilerini yakalamasına ve zengin ve doğru yüz ayrıntıları elde etmesine yardımcı olabilir. "Yüz kilidini açma" güvenliğini ve yüzü yeniden yapılandırmanın canlılığını önemli ölçüde arttırır, yeni sanal gerçekliği ve yüz animasyonu ve küçük nesne yeniden yapılandırması gibi artırılmış gerçeklik uygulamalarını sağlıyor.

Honor markası Türkiyeye geliyor

Haberin Devamı

Sync Play teknolojisi, çeşitli mobil aygıtların kablosuz bağlantıyı kullanarak aynı anda aynı müziği çalmasını sağlıyor.

The Honor View 10; Avrupa (İngiltere, Fransa, Almanya İtalya, İspanya), Hindistan, Malezya, Rusya ve Amerika başta olmak üzere Türkiye’de de satışa sunulacak.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!