HTC'nin yeni akıllı cebi ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

HTCnin yeni akıllı cebi ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2012 09:34

Cep telefonu üreticisi HTC'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

HTC, bu yılın başlarında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde üç adet One serisi Android cihazı tanıttı, bunu nisan ayında tanıtılan Desire C izledi. Görünüşe göre, şirketin bu yıl içinde şimdiye kadar duyurusunu yaptığı ürün miktarı geçen yıllara göre düşük kaldı.

Aslında bu durum şirketin 2012'ye girilmeden önce belirlediği niceliğe değil niteliğe odaklanma stratejisiyle örtüşüyor, bununla birlikte kullanıcılara daha fazla seçenek sunmanın da önemi ortada. Bu doğrultuda HTC’nin önümüzdeki sonbahara en az bir yeni cihazla gireceği tahmin ediliyordu. Geçtiğimiz haftalarda Proto kod adıyla anılan bir cihazın varlığı dillendirilmişti. The Verge tayfası bu cihazın fotoğrafına ulaşmış.

HTC Proto’nun One V’nin takipçisi olacak bir cihaz sıfatını taşıyacağı söyleniyor. 4 inç’lik WVGA ekran, 5 megapiksel kamera, 1 GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci, 9.62 mm.’lik kalınlığa sahip kasa ürünün dile getirilen başlıca teknik özellikleri arasında yer alıyor. The Verge tarafından yayınlanan fotoğrafa bakacak olursak Proto’nun One V’ye göre çok farklı bir tasarıma sahip olacağı görülüyor; daha kavisli, HTC’nin Sensation, One V ve One S gibi cihazlarının tasarım çizgisini takip eden bir tasarım dikkat çekiyor.

Proto’nun ne zaman tanıtılacağı konusunda henüz kesin bir bilgi yok. Ancak gelecek hafta Berlin’de başlayacak olan IFA tanıtım için uygun bir yer gibi görünüyor.

HTCnin yeni akıllı cebi ortaya çıktı
The Verge isimli sitede cihazın fotoğrafları yayınlandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!