HTC xX10: İşte HTC'nin yeni telefonu

Güncelleme Tarihi:

HTC xX10: İşte HTCnin yeni telefonu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 07:53

Geçtiğimiz şubat ayında görüntüsüyle internete sızan HTC One X10, o zamandan beri ilk kez ortaya çıktı!

Haberin Devamı

HTC'nin beklenen orta seviye telefonlarından biri olan One X10, Şubat ayında gelen sızıntıda karşımıza gümüş rengi ile çıkmıştı ve o zamandan beri, adeta sessizliğe gömülmüştü. Ama şimdi, sızıntıların "kralı" Evan Blass, telefonun yeni bir görselini takipçileri ile paylaştı.

Telefonun ortaya çıkan görseli, aslında resmi bir basın görseli gibi görünüyor. Bu da, HTC'nin X10'u yakında tanıtacağının bir kanıtı olabilir. Görselde HTC X10, siyah bir kasa ile görülüyor. Arka kameranın altında, parmak izi sensörü dikkat çekiyor.

HTC xX10: İşte HTCnin yeni telefonu

Görselde "big style meets bigger battery" (Büyük tasarım, daha büyük bir batarya ile buluşuyor) cümlesi bulunuyor. Tasarım konusu zevke göre değişebilse de, büyük bataryanın daha yüksek bir kapasiteye işaret ettiği kesin. HTC'nin, telefonun önceki sürümü olan One X9'da 3.000 mAH'lık pil kullandığı düşünülürse, One X10'da çok daha yüksek bir kapasite göreceğimiz kesin.

Haberin Devamı

MediaTek Helio P10 yonga seti, 3GB RAM ve Full HD çözünürlüklü 5.5 inç ekranla geleceği tahmin edilen HTC One X10'un ne zaman tanıtılacağı ise, halen belli değil.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!