HTC U12 Plus'ın özellikleri netleÅŸiyor

Güncelleme Tarihi:

HTC U12 Plusın özellikleri netleşiyor
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 27, 2018 11:12

HTC'nin yeni amiral modeli olarak tanıtması beklenen U12 Plus modelinin teknik özellikleri, bu sefer Verizon veritabanında göründü. Söylenenlere göre U12 Plus, şirketin bu yıl için tek üst düzey telefonu olacak.

Haberin Devamı

Verizon'dan gelen bilgilere göre HTC'nin yeni amiral modeli U12 Plus, 6 inç büyüklüğünde olacak ve WQHD çözünürlük sunan LCD bir ekran kullanılacak. Gorilla Glass teknolojisiyle korunacağı söylenen telefon, çerçevesiz bir tasarıma sahip olacak. Qualcomm'un en güçlü işlemcisi Snapdragon 845'den gücünü alacağı söylenen model, 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı dahili depolama alanıyla kullanıcılarına hizmet sunacak. 

Â

HTC U12 Plusın özellikleri netleşiyor

Arka kısımda 12 MP ve 6 MP olmak üzere çift kameraya sahip olması beklenen telefonun ön kısmında ise 8+8 MP olmak üzere çift ön kamera olacak. Ayrıca, hem ön kamerada hem de arka kamerada optik görüntü sabitleyici olacak. UltraPixel 4 ve UltraSpeed AF teknolojilerinin de sadece arka kameraya özgü bir şekilde olacağı söyleniyor. 

Haberin Devamı

HTC U12 Plusın özellikleri netleşiyor

Kutudan Android 8.0 Oreo ile çıkacak olan HTC U12 Plus, 3500 mAh bataryadan beslenecek. Suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası IP68 olan ürün, Bluetooth 5.0 ile gelecek. Son olarak, 4K çözünürlükte video çekimi yapabileceği söylenen telefon, Avrupa'da 799 euro fiyat etiketine sahip olacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!