HP'nin Windows 10 PC'leri yolda

Güncelleme Tarihi:

HPnin Windows 10 PCleri yolda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2015 09:43

HP'nin Windows 10'lu cihazları, Windows 10'un çıkış tarihinde hazır olacak.

Haberin Devamı

Microsoft, yeni nesil işletim sistemi Windows 10'u, 29 Temmuz tarihinde resmi olarak kullanıma sunacak. Teknoloji devi HP ise Windows 10 yüklü PC'lerin sevkiyatına 28 Temmuz itibariyle başlayacağını duyurdu. Böylelikle HP kullanıcıları Windows 10 işletim sistemine, resmi olarak kullanıma sunulacağı gün kavuşma fırsatı yakalayabilecek.

Şirket yaptığı açıklamada resmi olarak 29 Temmuz'da piyasaya sürülecek olan Windows 10'un, 28 Temmuz tarihinde sipariş verilecek HP PC'lerde yüklü olacağını duyurdu. Böylece bu işletim sistemine geçmek isteyen kullanıcılar, Windows 10'a erken şekilde sahip olabilecekler. Bilindiği gibi Windows 10'un final sürümü ilk olarak "Windows Insider" kullanıcılarına sunulacak ve daha sonra kademeli olarak dağıtılacaktı.

HP Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Mike Nash; "Eğer Windows 10 işletim sistemini hemen kullanmaya başlamak istiyorsanız HP en iyi seçeneğiniz. 28 Temmuz günü HP.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde ücretsiz kargo seçeneği sunuyoruz. Ürünün tüm dünyada satışa sunulması ise 2 Ağustos'u bulacak." diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!