HP'den Windows 10'lu phablet

Güncelleme Tarihi:

HPden Windows 10lu phablet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 08:47

Windows 10 mobile’lı HP Elite x3, phablet, dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayarın kullanım deneyimlerini tek cihazdan birbirine bağlarken, kullanıcıların üretkenlik için kilit öneme sahip uygulamaları bu farklı cihazlardan sorunsuzca çalıştırmalarına da imkân tanıyor.

Haberin Devamı

HP Başkanı ve CEO’su Dion Weisler, yeni çözümle ilgili şunları söyledi: “Yaşadığımız değişimin başlıca sembollerinden ticari mobilite alanınca daha önce böylesine ölçekte bir inovasyon görülmemişti. HP Elite x3, mobilite ve bilişimin gerçekten anlamlı bir yöntemle bir araya geldiği bir mobil platform. İş ortaklarımızın sağladığı güçle birlikte sektörü daha ileri bir noktaya taşıyor ve mobil üretkenlik vaadimizi müşterilerimiz için bir gerçeklik haline getiriyoruz.”

Günümüzde çalışanlar her ne kadar farklı bir bilişim tarzı beklentisi içerisinde olsalar da işlerini düzgün bir şekilde yürütebilmek için çok sayıda farklı teknoloji ve cihaza bel bağlamak durumunda kalıyorlar. Elite x3 ve güçlü kanal ortaklarının yanı sıra Microsoft, Qualcomm ve Salesforce’un en yeni ilerlemelerinin desteğini alan HP, mobilitenin PC üretkenliğiyle tek cihazda buluştuğu yeni nesil bilişimi sunuyor.”

Microsoft CEO’su Satya Nadella ise şu sözleri kaydetti: “Windows 10, daha kişisel bir bilişim çağı için geliştirildi. Bu çağda deneyimleriniz, içerikleriniz ve verileriniz sizinle birlikte hareket halinde. HP, Qualcomm ve Salesforce gibi iş ortaklarımızla birlikte müşterilerimizin, bulundukları her yerde üretken olmalarına odaklanarak dünyamızdaki her bireyin ve her kurumun daha fazla iş başarmasına yönelik misyonumuzu daha ileri bir boyuta taşıdık.”

HPden Windows 10lu phablet
Elite x3, phablet, dizüstü bilgisayar ve masaüstü tabanlı iş üretkenliğini tek cihazda buluşturan ilk kurumsal mobil cihaz olma özelliğini taşıyor.1 Windows 10’un Continuum özelliğinden faydalanan Elite x3, telefon ve PC kullanım senaryoları arasında akıcı çoklu ekran geçişlerine imkân tanıyor.2 Kullanıcılar Elite x3’ü aksesuar ekosistemine bağlayarak masaüstü ve dizüstü bilgisayar üretkenliği deneyimi yaratırken, birinci sınıf ticari bir phablet ile hareket halinde üretkenlik deneyimine de sahip olabiliyorlar.

Kullanıcılar Elite x3’ü masaüstü, dizüstü bilgisayar ya da mobil cihaz şeklinde kullanma tercihine sahip oluyor. Elite x3’ı açmak için biyometrik kimlik doğrulama kullanılabiliyor. Bu da kurumsal müşteriler için cihaza ek bir güvenlik katmanı sağlıyor.

Elite x3, Snapdragon 820 işlemci, Windows Continuum özellikli Windows 10 Mobile, opsiyonel HP Desk Dock ve opsiyonel Mobile Extender gibi bileşenler sayesinde kullanıcıların bulundukları yerleşim fark etmeksizin kendi belirledikleri koşullar altında çalışabilmelerine olanak tanıyor. Qualcomm Quick Charge 3.0 teknolojisi sayesinde kullanıcılar daha kolay ve daha hızlı şarj imkânına da sahip oluyor.

Desk Dock, Elite x3 için tam donanımlı bir masaüstü bilgisayar deneyimi sunuyor. Harici monitör desteği için DisplayPort, iş sürekliliği için iki USB-A ve bir USB-C bağlantısı ve kullanıcıların masa başında üretkenliğini kolaylıkla ölçeklendiren kablolu Ethernet gibi donanımları içerisinde barındırıyor. Elite x3 portre modunda masa başı çalışmalarında rahat bir seyir için kullanılabiliyor. Yuva sistemi Elite x3’ü koruyucu kılıf gerektirmeden destekliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!