Honor 7C satışa çıktı! Fiyatı ise...

Güncelleme Tarihi:

Honor 7C satışa çıktı Fiyatı ise...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2019 14:16

Huawei'nin alt markası olan ve bütçe dostu telefonlarıyla dikkat çeken Honor, yeni telefonlarından Honor 7C'yi satışa sundu. Fiyatı ise...

Haberin Devamı

Honor, fiyat performans oranıyla dikkat çeken ürünü Honor 7C’yi 1.099 TL fiyat etiketiyle satışa sundu. 3 GB RAM, 32 GB depolama, yüz ile kilit açma özelliği, çift kamera teknolojisi, portre modu gibi pek çok özelliği bünyesinde barındıran Honor 7C, ikinci flaşı ve 8 MP özçekim kamerasıyla da dikkat çekiyor.

ÇİFT KAMERA, ÖNDE İKİNCİ FLAŞ

13 MP + 2 MP çift arka kameraya sahip cihaz, portre çekimlerinde, bokeh efektini etkinleştirerek fotoğraflar ortaya çıkarıyor. İkinci flaşa sahip 8 MP ön kamera ise özçekimlerin düşük ışıklı ortamlarda bile net ve canlı çıkmasını sağlıyor.

18:9 FullView Ekran

Üst sınıf modellerde kullanılan yüz ile kilit açma özelliğini de kullanıcılara sunan cihazın kilidini bir bakışla açmak mümkün oluyor. 5,99 inç FullView ekrana sahip olan cihaz, 18:9 oranıyla dikkat çekiyor. Azaltılmış çerçeveler ve büyük ekran Youtube ve Netflix gibi video servislerinde kullanıcıların uzun süre keyifle zaman geçirmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Cihaz A101'de 1099 TL'den satışa sunulmuş durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!