Hitman serisinin yeni oyunu iddialı geliyor

Güncelleme Tarihi:

Hitman serisinin yeni oyunu iddialı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 07:58

Hitman'in yenisi geliyor. Peki yeni oyunda bizi neler bekliyor?

Bilindiği gibi yapımcısı Hitman'in hikayesini sinemalarda moda olduğu gibi "Reboot" etme yoluna gitmiş ve oyunun Mart 2016'da piyasada olacağını açıklamıştı.
 
Firmadan yapılan açıklama bu oyunun gelmiş geçmiş en pahalı, en büyük haritalara sahip ve en detaylı Hitman oyunu olacağı yönündeydi. Bu açıklamaları doğrulamak istercesine yayınlanan fragman oyunun bulunacağı şehirlerde Sapienza'nın ne kadar detaylı modellendiğini göstermekte. Sadece bu haritanın boyutu bile diğer oyunların her hangi birindeki tüm haritaların toplam alanından daha büyük.

Hitman serisinin yeni oyunu iddialı geliyor



Oyun açılış gününde 6 farklı senaryoya, 800 farklı kontrat hedefine ve şehir olarak da Paris, Sapienza ve Marakeş’e sahip olacak ve Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında da bu şehirlere sırasıyla Tayland, Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya eklenecek, şehirler ise henüz açıklanmış değil.


Mart ayında başlayacak olan canlı içerik ile de oyuna “belli bir zaman süresi içinde indirilmesi gereken” hedefler, haftalık etkinlikler, yeni kontrat hedefleri eklenecek. 60 dolarlık paket tam olarak bunları kapsıyor, ayrıca PC ve PS4 beta için de erişim hakkı veriyor.

BAKMADAN GEÇME!