Hello Neighbor telefon sürümü | İndir

Güncelleme Tarihi:

Hello Neighbor telefon sürümü | İndir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2018 14:00

Hello Neighbor komşunuzun evine gizlice girerek onun bodrumunda sakladığı sırları açığa çıkarma üzerine olan gizli bir korku oyunudur. Her hareketinizden öğrenebilen gelişmiş bir yapay zekaya karşı oynayın. Pencerelerden tırmanmayı seviyor musunuz? Ayı kapanına hazırlıklı olun.

Haberin Devamı

Korku türü şu sıralar tekrar canlanmaya başladı. Ancak Hello Neighbor, aralarında ki en renkli girişe sahip, renkli girişe sahip olmadı gerilimini azalttığı anlamına gelmiyor tabii ki. Oyun, komşunuzun evine zorla girmenizi konu alıyor. Ancak kendinizi ölümcül tehditlerin için de buluyorsunuz.

Oyuna, kahramanımızın sevimli bir kasabaya taşınması ile başlıyoruz. Bir süre sonra komşumuzun bodrumunda gizli bir şeyler sakladığından şüphelenmeye başlıyoruz. Bu sırrı öğrenmek için de komşumuzun evine giriyoruz. Bir süre sonra komşumuzun hiç de dost canlısı olmadığını öğreniyoruz. Oyundaki yapay zeka, zaman geçtikçe hamlelerinizi tahmin etmeye başlıyor ve tahmin etmekle kalmıyor, kaçmanızı engelleyecek bir çok barikat ve tuzaklar kurmaya başlıyor.

Hello Neighbor’un konsepti, kısa sandbox oyunlar için oldukça ideal. Oyunun geliştirici şirketi Tiny Build, 10 saatten daha fazla bir oynanış süresini hedefliyor.

BAKMADAN GEÇME!