Hearthstone Dünya Şampiyonası başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Hearthstone Dünya Şampiyonası başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 07:26

1.000.000 dolarlık büyük ödüle sahip, en iyi oyuncuların oynadığı 2016 Hearhstone World Championship'in ilk ayağı Tavern Heroes başlamak üzere.

Haberin Devamı

Tavern Heroes turnuvası ile başlayan, Spring Preliminaries. Ile devam eden, Spring Hearthstone Şampiyonası, 13 Mayıs'tan 15 Mayıs'a kadar Kadıköy Dark Passage Gaming Center’da!

Tavern Heroes turnuvası, 1.000.000 dolarlık ödül havuzuna sahip ve 2016 Hearthstone Dünya Şampiyonasının ilk ayağı olarak 13 Mayıs günü Kadıköy, Dark Passage Gaming Center’da başlıyor. Türkiye Tavern Hero’ları 13 Mayıs’ta Dark Passage Gaming Center’da yeteneklerini, Tavern Heroes açık elemeleri aracılığı ile katılma hakkı elde eden Türk Hearthstone oyuncularına karşı deneyecek.

Hearthstone Dünya Şampiyonası başlıyor

Katılımcılar Avrupa'nın birden fazla bölgesinde yapılan Fireside Gathering katılımcıları ile karşı karşıya gelecek. Bu turnuvanın ilk 32 oyuncusu Tavern Heroes olarak adlandırılır ve ertesi gün başlayan Spring Preliminaries’de kendi ülkesini temsil ediyor olacak!

Haberin Devamı

Spring Preliminaries, bahar sezonu boyunca Avrupa sıralamasında ilk 128 oyuncu arasına girmeye hak kazanmış oyuncuların karşılaşacağı turnuvadır. İlk 128 oyuncunun yanı sıra Cuma günü Tavern Heroes turnuvasından çıkan ilk 32 oyuncu da turnuvaya katılma hakkı elde etmiş olacak.

Hearthstone Dünya Şampiyonası başlıyor


Türkiye Spring Preliminaries 14 - 15 Mayıs tarihinde Dark Passage Gaming Center’da yapılacak. Katılımcılar bir kez daha Avrupa’daki diğer nitelikli oyunculara karşı oynayacak. Bu turnuvada da çıkan ilk 8 oyuncu 100.000$ ödül havuzundan paylarını almak için HCT Spring Championship’e gitmek için hak kazanmış olacaklar!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!