Hava durumunu takip edin

Güncelleme Tarihi:

Hava durumunu takip edin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2010 09:38

Yaşadığınız şehirde veya gideceğiniz yerde havanın nasıl olduğunu bu ücretsiz uygulamayla öğrenin.

Haberin Devamı

Eğer hava durumu hakkında pencereden gördüğünüzden daha fazlasını istiyorsanız, ya televizyonlardaki hava durumlarını çok yakından takip etmeniz gerekiyor ya da sizegerçek zamanlı bilgi veren bir servis kullanmanız lazım.

İşte bulunduğunuz yerde veya gitmek üzere olduğunuz farklı bir şehirdeki hava durumunu gösteren ve size meteorolojik bazı rakamlardan fazlasını gösterebilen ücretsiz bir program: YoWindows.

Programı kurduktan sonra ilk yapmanız gereken yaşadığınız şehri seçmek. Bundan sonra karşınıza bir manzara eşliğinde hava durumu bilgileri gelecek.

Sol üstte bugün ve önümüzdeki 3 gün boyunca sıcaklık tahminleri bulunuyor. Sağ üst köşede ise Şu andaki hava durumu, rüzgarın hızı, basınç, nem oranı ve hissedilen sıcaklık bilgilerini bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ekranın üst bölümünde şu andaki saati göreceksiniz. Saatin üzerindeki yeşil simgeyisağa doğru oynatarak gün içerisinde beklenen hava durumu değişikliklerini de görebilirsiniz. Programın en güzel yanı ise sadece bazı rakamlar göstermek yerine, bir manzara eşliğinde şu andaki hava durumunun bir simülasyonunu gösteriyor olması.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!