GTA’ya benzeyen oyun mobile geliyor!

Güncelleme Tarihi:

GTA’ya benzeyen oyun mobile geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 14:56

Grand Theft Auto’ya olan benzerliğiyle dikkat çeken Gangstar New Orleans uzun geliştirme sürecinin ardından Mart ayı sonunda Android ve iOS’ta yerini alacak.

Haberin Devamı

Gelişen dünya ile birlikte artık oyunlar PC ve konsollarda değil mobil cihazlarda da popüler. PC ve konsol oyunlarının en ünlülerinden olan GTA’yı artık mobil cihazlarımızda da oynama olanağına sahip olacağız. 

Fransız yayıncı ve mobil oyun geliştiricisi Gameloft tarafından bizlere sunulacak olan oyun geçen yıl duyurulmuştu fakat dünya genelinde ne zaman çıkacağı açıklanmamıştı. Mart sonunda tüm dünyada oynanabilecek Gangstar New Orleans, adeta GTA’yı cep telefonlarımıza getiriyor.

Fakat oyunun geliştirici firması olan Gameloft, Gangstar New Orleans’ta keşfetmek için daha da büyük bir dünya ve bir çok yeni etkinlik sözü verdi. 9 Ocak’ta Filipinlerde iOS, Android ve Windows Phone için çıkan oyun 30 Mart’tan sonra tüm dünyada oynanabilecek.

İleri seviyede bir donanıma sahip oyunda karakterleri tamamen kişiselleştirebilirsiniz. Yüzlerce silah bulunan Gangstar New Orleans’ta isterseniz keskin nişancı olabilir ya da patlayıcı kullanan bir ajan olabilirsiniz. Gangstar New Orleans’ın çıkışına özel olarak resmi internet sitesinden ön kayıt işlemi yapabilir ve özel hediyeler kazanabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!