Red Dead Redemption 2 fena geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Red Dead Redemption 2 fena geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 15:00

2018 yılının en çok beklenen yapımları arasında yer alan Red Dead Redemption 2 oyun dünyasında büyük merak uyandırıyor. Oyunun, GTA 5 yapımcılarının elinden çıkacak olması bu oyuna çok benzeyeceği yorumlarını da beraberinde getiriyor. Ancak yapımcılar ısrarla yeni oyunun GTA 5'e benzemeyeceği vurgusunu yapıyor.

Haberin Devamı

Rockstar Games'ın yeni bombası Red Dead Redemption 2, 2018 yılının en çok beklenen yapımları arasında yer alıyor. Yayınlanan ilk fragmandan bu yana oyuncular üzerinde büyük heyecan oluşturan oyun hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Take Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, Grand Theft Auto 5'te çok büyük başarı yakaladıklarının altını çizerek oyunlarında bir GTA 5 potansiyeli olmadığını söyledi.Tabii ki oyunda yer yer GTA 5'in izlerinin görülebileceğini sözlerine ekleyen Zelnick, özellikle bölüm tasarımlarının farklı olacağını vurguladı. 

Öte yandan GTA Online'ın başarısına da dikkat çeken Take - Two'nun CEO'su, Red Dead Online'ın GTA Online'da olduğu gibi dolu dolu bir açık dünyası olacağının sinyallerini verdi. 80 milyon kopya satmanın video oyun tarihinde bir rekor olduğunu söyleyen Zelnick,"Red Dead Redemption 2'nin geliştirilmesi için oldukça yoğun çalışıyoruz" şeklinde konuştu . 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!