21 Ocak hadi ipucu: Grand Theft Auto:Vice City oyununun baş karakteri kimdir?

Güncelleme Tarihi:

21 Ocak hadi ipucu: Grand Theft Auto:Vice City oyununun baş karakteri kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2019 17:10

Oyunseverlerin GTA serisi olarak bildiği Grand Theft Auto, Vice City oyunu ile uzun bir süre oyunseverlerin gündeminde kalmıştı. Peki, Grand Theft Auto:Vice City oyununun baş karakteri olan Tommyi'nin başından geçen olaylara tanık olunan oyun, birçok karakteri de içerisinde barındırıyor. İşte, Grand Theft Auto:Vice City oyunu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Grand Theft Auto (GTA) Vice City oyunu Rockstar North tarafından geliştirilen ve üçüncü şahıs nişancı perspektifinden oynanan aksiyon-macera türündeki video oyundur. Oyunun PlayStation 2, Xbox, xbox 360,playstation 3 PC, iOS ve Android versiyonları mevcuttur.

Oyun, PlayStation 2 konsolları için Kuzey Amerika'da 29 Ekim 2002, Avrupa ve Avustralya'da 8 Kasım 2002'de satışa sunulmuştur. Oyunun Windows sürümü için Kuzey Amerika'da 1 Mayıs 2003, Avrupa'da ise 5 Mayıs 2003'te satışa sunulmuştur.

Oyun, 1980'lerin Florida'sında geçer. Oyun 1986'da Miami örnek alınarak tasarlanmış olan Vice City'de hapisten yeni çıkmış bir mafya üyesi olan Tommy Vercetti karakteri üzerine kuruludur. Oyunda Grand Theft Auto III'teki RenderWare grafik motoru kullanılmıştır. Ana karakter Tommy Vercetti, Al Pacino'nun canlandırdığı Tony Montana'dan esinlenilmiştir.

KARAKTERLER

Tommy Vercetti (Ana karakter)

Lance Vance

Ken Rosenberg

Sonny Forelli

Avery Carrington

Juan Garcia Cortez

Kent Paul

Ricardo Diaz

Umberto Robina

Auntie Poulet

Steve Scott

Mitch Baker

Phil Cassidy

Jezz Torrent

Hilary King

Cam Jones

Candy Suxxx

Alex Shrub

Donald Love

Mercedes Cortez

Victor Vance

Ernest Kelly

Rico

Dolores

Jethro

Dwaine

Gonzales

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!