Gözlüğü taktı, kediyi böyle kurtardı!

Güncelleme Tarihi:

Gözlüğü taktı, kediyi böyle kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 07:32

HTC Vive'a gelecek olan oyunlardan biri sizi zayıf noktanızdan vurmaya niyetli.

Haberin Devamı

Düşünün ki bir gökdelenin 40.katındasınız ve çatıdan uzanan tahta parçasının üzerinde yavru, sevimli bir kedicik duruyor. O kadar korkmuş ki hareket bile edemez halde, haliyle onu çağırmanız da pek fayda etmiyor. HTC Vive'ın iddialı olduğu konu da "size o anı hissettirmek" olduğuna göre, aşağı bakmadan o kediyi oradan kurtarabilir misiniz?

Gözlüğü taktı, kediyi böyle kurtardı

Sonbaharda teslimatları yapılmaya başlanacak olan ve 800 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülen HTC Vive, şimdiye kadar piyasaya giren sanal gerçeklik cihazları içinde en fazla dikkat çeken cihaz denilebilir. Özellikle derinlik ve atmosferi hissettirme anlamında rakibi Oculus Rift'in çok önünde.

Gözlüğü taktı, kediyi böyle kurtardı

Haberin Devamı

HTC Vive için Bandai Namco tarafından geliştirilen VR Zone: Project I Can adlı sanal gerçeklik oyununda da, bir gökdelenin tepesindeki tahta parçası üstünde korkudan ödü patlamış ve yerinden kımıldayamayan bir kediyi kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Nasıl mı? Elbette o incecik tahta parçasının üzerinde aşağıya düşmeden dengede durmaya çalışarak. Aşağıda HTC Vive'ın "denekler" üzerindeki etkisini görebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!