Google'dan çok konuşulacak karikatür

Güncelleme Tarihi:

Googledan çok konuşulacak karikatür
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2014 06:47

Google'ın önemli ismi, Google+'ın neden ilgi çekmediğini açıklamak için garip bir yol seçti, rakibi Facebook'a 'limonlarla' bakın nasıl saldırdı?

Haberin Devamı

Google+, sosyal ağlara her ne kadar yenilikler getirmiş olsa da Google'ın tüm çabalarına rağmen Facebook'a yetişemedi. Bu durumu lehine çevirmenin yollarını düşünen Google'ın icra heyeti başkanı Eric Schmidt ise isim vermeden de olsa rakibine "limonlarla" saldırdı.

Schmidt, Google+ hesabında yukarıda gördüğünüz karikatürü, şu sözlerle birlikte takipçileriyle paylaştı: "Rakiplerinizi yakalamaya çalışarak ancak küçük kazanımlar sağlarsınız. Bu, hiçbir zaman yeni şeyler oluşturmanıza katkıda bulunmayacaktır. Etrafınızda olup bitenleri anlamak önemlidir, ancak önde kalmanın en iyi yolu, insanların ihtiyaç duyduğu ürünler yapmaya lazer keskinliğinde hedef almaktır."

Metinle birlikte paylaşılan resimde ise ciddi alkol problemleri olan bir topluluk resmediliyor. Resimdeki insanlar, daha ucuz "taze limonata" yerine "alkollü limonata"ya 5-10 kat fazla para ödemeyi tercih ediyorlar.

Haberin Devamı

Facebook'un bu paylaşımı ciddiye alıp cevap verip vermeyeceği ise merak konusu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!