Google Pixel telefonlara yepyeni özellikler geliyor

Güncelleme Tarihi:

Google Pixel telefonlara yepyeni özellikler geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 07:58

Google her ne kadar Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL isminde iki yeni telefon modelini satışa sunsa da, geçen senelerde kullanıcılarla buluşturduğu Pixel modellerini de unutmuş değil ve bu cihazlarına yeni özellikler kazandırmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nin gelmesi, Google marka eski telefon sahipleri için iyi bir haber. Çünkü bu durum, bu ikilinin sunduğu yeni özelliklerden bazılarını almak için onlar da sırada anlamına geliyor.

Eski Pixel telefon sahipleri, yakın gelecekteki bir yazılım güncellemesiyle beraber düşük ışık gece modu, Gmail Smart Compose, Playground ve Duplex özelliklerinin telefonlarına eklenmesini bekleyebilir.

Piyasa sunduğu telefonların uzun ömürlülüğünü artırdığı ve piyasaya çıkışından uzun süre geçmiş telefonların müşteri memnuniyeti ile ilgilendikleri için Google'ı tebrik etmek gerekiyor.

Bu özelliklerin orijinal Google Pixel ve Pixel XL'ye de mi yoksa sadece Pixel 2 ve Pixel 2 XL'ye mi dair de kesin bir bilgi yok. Ayrıca söz konusu güncellemenin ne zaman geleceğine dair bir haber de olmadığını ekleyelim.

Haberin Devamı

Yeni Pixel 3'ler ise bir akıllı telefondaki en iyi fotoğraf makinesini arayanlar için iyi bir seçime benziyor. Google Pixel 3, 12.2MP kamerası ile düşük bir rakam sunsa da beklenilen kaliteden daha kaliteli sonuçlar sunmak için makine öğrenmesi yazılımlarına güveniyor. Tasarım açısından, 5.5 inçlik ekran boyutu geçen yılki Pixel 2'den daha kolay tutulmasını sağlıyor ve ayrıca Android Pie ile çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!