Google Pixel ne kadar sattı?

Güncelleme Tarihi:

Google Pixel ne kadar sattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 07:34

Google'ın geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Pixel ve Pixel XL modellerinin satış rakamları açıklandı. Peki Google'ın Pixel serisi beklenen başarıyı elde edebildi mi?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl Nexus markasına veda eden Google, kullanıcıların karşısına HTC tarafından üretilen Google Pixel ve Pixel XL modelleri ile çıktı.

Üst seviye teknik özelliklere sahip olan Google Pixel serisinin rakiplerine karşı yenilikçi bir tasarıma sahip olması, bazı kullanıcıların beğenisini kazanırken bazı kullanıcıların ise cihaza olan ilgisini büyük oranda azalttı.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bir güncelleme ile bağlantı problemleri çözülen ve son günlerde üretiminin durdurulduğuna dair söylentiler ortaya çıkan Pixel ikilisinin, satış rakamları nihayet açıklandı.

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC'nin, geçtiğimiz yıl Ekim ayından bu yana 2.1 milyon adet Pixel / Pixel XL sevkiyatı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Nexus serisi ile kıyasladığımızda bu satış rakamı başarılı olarak değerlendirilebilir, ancak yılda 70 milyondan fazla satılan iPhone'un yanında neredeyse yok hükmünde kalıyor.

Haberin Devamı

Google Pixel serisinin sadece belirli ülkelerde satışa sunulmuş olmasının, satış rakamlarının rakiplerinin oldukça gerisinde kalmasında büyük bir rol oynadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. (shiftdelete.net)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!