Google Pixel 2 siz araba sürerken 'rahatsız etmeyin' moduna geçecek!

Güncelleme Tarihi:

Google Pixel 2 siz araba sürerken rahatsız etmeyin moduna geçecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 09:55

Pixel 2, siz sürüş yaparken otomatik olarak "rahatsız etmeyin" moduna geçebiliyor. Peki bu işlev nasıl çalışıyor?

Haberin Devamı

Google, bu hafta yeni Pixel telefonları açıklamasının yanında, bir de Pixel Ambient Services isimli yeni bir uygulama yayınladı. Uygulama için açıklama şöyle: "Pixel Ambient Services, Pixel cihazlar için bölgesel şartlara göre özellikler sunuyor." Bugün Android Police'in keşfettiğine göre Google'ın uygulama için gösterdiği ekran görüntülerinde, kullanıcı sürüş yaparken telefonun otomatik olarak bunu algılamasına yarayan bir ayar görünüyor. Aşağıda görebilirsiniz.

Google Pixel 2 siz araba sürerken rahatsız etmeyin moduna geçecek

Bu ekran görüntüsünden, telefonun kişi sürüş yaparken otomatik olarak "rahatsız etmeyin" moduna geçeceği düşünülebilir. Google, özelliğin ne zaman devreye gireceğine karar vermek için Bluetooth ve cihaz hareketini kullanacağını söylüyor, ama muhtemelen sürücü mü, yolcu mu olduğunuzu anlayamıyor.

Haberin Devamı

Apple ve Samsung gibi diğer telefon yapımcıları, bu sene sürüş için kendi "rahatsız etmeyin" özelliklerini çıkarmıştı. İkisinin de uygulaması, arayan veya mesaj atan kişilere otomatik cevaplar gönderiyor. Google'ınkinin de böyle yapıp yapmadığını şu an bilmiyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 34 MUHTEŞEM DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!