Google Haritalar'a radar özelliği geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Google Haritalara radar özelliği geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 13:05

Google Maps'e gelen yeni bir özellik sayesinde kullanıcılar trafik içinde olan kazaları anlık olarak öğrenebilecek; aynı zamanda nerede radar olduğunu görebilecek.

Haberin Devamı

Her ne kadar ikisinin de sahibi Google olsa da, Google Haritalar ve Waze arasındaki temel farklardan biri de Waze uygulamasında sürücüler için yararlı ve önemli bilgilerin ayrıntılı olarak sunulması diyebiliriz. Örneğin Waze kullanıcıları kazaları rapor edebiliyor ve buna göre diğer kullanıcılar trafik tıkanıklığına girmeden kendilerine başka bir rota belirleyebiliyorlar.

Google'ın Haritalar servisini kullananlar ek olarak Waze uygulamasından da bu tür bilgiler için destek alıyor. Ancak gelen haberlere göre Google, kaza ve radar bilgisinin kullanıcılar arasında raporlanmasına olanak sağlayan bir özelliği test ediyor.

Google Haritalara radar özelliği geliyor

Haberin Devamı

Donanımhaber'in haberine göre yeni özelliğin ne zaman aktif olacağı şimdilik belli değil ancak, çok yakında Google Haritalar üzerinden trafikte işinize yarayacak önemli bilgileri alabileceğinizi belirtelim. Bu yenilikler Waze uygulamasına kıyasla çok zengin olmasa da birçok kullanıcıyı memnun edeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!