Gmail şifre değiştirme: Bilmiyorsanız işte en kolay yolu

Güncelleme Tarihi:

Gmail şifre değiştirme: Bilmiyorsanız işte en kolay yolu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 06:46

Gmail şifre değiştire işlemini yapmak sandığınızdan da kolay. Popüler e-posta istemcisi Gmail'de her hesabınızda olduğu gibi belirli aralıklarla şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor. Peki Gmail şifre değiştirme nasıl yapılır? İşte yolu...

Haberin Devamı

Şifrenizi değiştirme veya sıfırlama: Şifrenizi güvenlik nedenleriyle değiştirebilir, unuttuysanız sıfırlayabilirsiniz. Google Hesabı şifreniz Gmail ve YouTube gibi birçok Google ürününe erişmek için kullanılır.

Şifrenizi değiştirme: Hesabım'da oturum açın. "Oturum açma ve güvenlik" bölümünün altında Google'da oturum açma'yı seçin. Şifre'yi seçin. Tekrar oturum açmanız istenirse oturum açın.  Yeni şifrenizi girin, ardından Şifreyi Değiştir'i seçin.

Şifrenizi sıfırlama: Hesabınızı kurtarma adımlarını uygulayın. Hesabın sahibi olduğunuzu onaylamak için size bazı sorular sorulur ve sonrasında bir e-posta gönderilir. E-postayı almazsanız: Spam veya Toplu Posta klasörlerinizi kontrol edin. noreply@google.com'u adres defterinize ekleyin. Başka bir e-posta istemek için hesabınızı kurtarma adımlarını uygulayın.

Hesabınıza kaydolmak veya oturum açmak için kullanmış olabileceğiniz tüm e-posta adreslerini kontrol edin.

BAKMADAN GEÇME!