Gmail hesabını hack'leyip girene 410 TL!

Güncelleme Tarihi:

Gmail hesabını hackleyip girene 410 TL
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 06:08

Yeraltı Hacker Pazarı araştırması, e-posta ya da Facebook hesabını bir hacker yoluyla ele geçirmenin ne kadar "ayağa düştüğünü" gösteriyor. Sonuçlar ürkütücü!

Haberin Devamı

Dell'in yaptığı son araştırma hacker pazarının endişe verici büyümesini gözler önüne seriyor. Yeraltı Hacker Pazarı raporu adını taşıyan araştırmanın bulguları, Deep Web'de konumlanan hacker pazarının ne kadar profesyonel ve "müşteri odaklı" çalıştığını gözler önüne seriyor.

Rapora göre e-posta adresinden Facebook'a kadar pek çok farklı online servisteki hesabı hack'lemek mümkün. Üstelik saldırıya maruz kalan kişilerin ruhu bile duymadan! Hacker'lar, hesabı ele geçirirken dijital alarmları tetiklemeyeceklerine, parolayı değiştirmeyeceklerine ve mağdurun hiçbir şeyi fark etmeyeceğine garanti veriyor.

İŞTE HACKER TARİFESİ

Techinside'ın haberine göre Dell araştırmacıları fiyat tarifelerini de paylaşmakta sakınca görmüyor: Gmail hack 129 dolar(yani 410 TL). Facebook hack de 129 dolar. Kurumsal bir e-posta adresine sızmak isterseniz, 500 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Bir servise veya web sitesine DDoS saldırısı mı planlıyorsunuz? Saati 5 dolara hack camiası emrinize amade!.

Gmail hesabını hackleyip girene 410 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!