Girişimcilere Türksat destekli danışmanlık hizmeti veriyor

Güncelleme Tarihi:

Girişimcilere Türksat destekli danışmanlık hizmeti veriyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2019 11:02

Genç girişimcilere Türksat desteğiyle ücretsiz danışmanlık hizmeti verilmesi uygulaması başlatıldı.

Haberin Devamı

Girişimcilerin yaşadığı en önemli sorunlardan birinin, özellikle işin başında, projelerin hayata geçirilmesi aşamasında, karşılaşılan zorluklarla ilgili fikir, tavsiye, danışmanlık almak, soru sorarak konusunun uzmanı kişilere ulaşabilmek ve onların deneyiminden faydalanabilmek olduğunu gören Türksat, bu sorunu girişimciler için çözebilecek bir destek başlattı.

Türksat AŞ'den yapılan açıklamaya göre, girişimcilerin projelerine başlarken veya devam eden işlerinde karşılaştıkları zorluklarla ilgili fikir ve tavsiye vermek üzere geliştirilen Eksperin platformu, Türksat'ın katkısıyla online danışmanlık hizmeti sunuyor.

Sistem sayesinde girişimciler, Eksperin platformu üzerinden teknoloji, dijital pazarlama, yatırımcı sunumu, vergi-muhasebe, satış-pazarlama ve finans konularında ilgili sektörün uzmanlarına danışabilecek. Özel bir numara ve her görüşmeye özel oluşturulan şifre ile iki taraf, zamandan ve mekandan bağımsız bir şekilde telefon yoluyla görüşebilmiş olacak. 

Haberin Devamı

İlk etapta Ankara Kalkınma Ajansı iş birliğiyle TechAnkara Proje Pazarı 2019'da ilk 100'de yer alan girişimcilere sunulan hizmetin, ilerleyen dönemlerde tüm girişimcilerin kullanımına uygun hale getirilmesi hedefleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!