GetContact nedir ve nasıl kullanılır? GetContact numaramı nasıl kaydetmişler?

Güncelleme Tarihi:

GetContact nedir ve nasıl kullanılır GetContact numaramı nasıl kaydetmişler
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 11:15

GetContact uygulaması son günlerin en çok konuşulan ve merak edilen konularından biri oldu. Kişilerin, diğer kişiler tarafından cep telefonlarına hangi isimlerle kayıt edildiğini gösteren uygulama bir anda gündeme oturdu, vatandaşlar bu uygulamayı nasıl yükleyeceği ve kullanacağını merak edip araştırmaya başladı. 'Telefona nasıl kaydedildim?', 'Numaramı nasıl kaydetmişler?' sorularına yanıt arayan vatandaşlar konu hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, GetContact nedir? GetContact rehber sorgulama nasıl yapılır? GetContact'tan numara nasıl silinir? İşte merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

GetContact uygulaması epey ses getirdi. Kullanıcılar ne kadar güvenilir olduğunu sorgulamadan uygulamayı telefonlarını indirip rehber bilgilerini paylaşıyor. Peki bu ne kadar doğru? Ne kadar sağlıklı? Telefon numaranızın başka rehberlerde hangi isimde kayıt edildiğini nasıl görebiliyorsunuz? Aslında Get Contact yeni bir şey yapmıyor; yıllar önce yayında olan CiA tipi uygulamalar gibi kullanıcılar telefon rehberini paylaşıyor ve ortak bir havuzda bu bilgiler toplanıyor. Haliyle kullanıcılar bu uygulamaya girip rehberini paylaşan arkadaşlarının telefon rehberinde isminin nasıl göründüğünü öğrenebiliyor. 

Uygulamanın asıl amacı kullanıcıları rahatsız eden telefon numaralarının aramasını önemek için filtre koymak. Ancak uygulamanın az önce anlattığımız yanı oldukça merak uyandırdığından son günlerde yoğun bir ilgi var. 

Haberin Devamı

ARAMA ENGELLEME

İstenmeyen aramaları engelleyebilir ve bu aramaları raporlayarak diğer Getcontact uygulamasını kullanan milyonlarca kişinin korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Getcontact, gücünü milyonlarca kullanıcısından alır. Diğer kullanıcılar tarafından raporlanan istenmeyen çağrılardan, “Spam Koruma” özelliğini aktif ederek otomatik olarak korunabilirsiniz.

ÇAĞRI TANIMLAMA

Sizi arayan kişinin kimliğini, rehberinizde kayıtlı olmasa bile otomatik olarak tanımlayabilirsiniz.

KEŞFET

Getcontact, aynı zamanda harika bir sosyal topluluktur. Gerçek hayatta tanıyor olabileceğiniz kişileri, ortak arkadaşlarınız aracılığı ile iletişim kurmanızı sağlar. Uzun yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınıza iletişim isteği gönderebilir, arkadaşınızın isteğinizi onaylaması durumunda kendisiyle yeniden iletişim kurabilirsiniz.

GET CONTACT NUMARA SİLME NASIL YAPILIR?

Get Contact uygulamasında numarasının olmasını istemeyen kişiler, birkaç ufak işlemin ardından telefon numarasını sistemden silebilir. Telefon numaranızı Get Contact uygulamasından kaldırmak için öncelikle aşağıda yer alan linke tıklayıp, karşınıza gelecek olan ekrana sizden istenen bilgileri girmelisiniz. 

Bu işlemi yaptıktan sonra uygulama cep telefonunuza bir doğrulama kodu yollayacak, bu kodu bu sayfada yer alan alana girdikten sonra, cep telefonu numaranız sistemden 24 saat içinde siliniyor. 

Haberin Devamı

NUMARANIZI SİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!