Gerçek hayatta Ajan 47'yi yönetmek ister miydiniz?

Güncelleme Tarihi:

Gerçek hayatta Ajan 47yi yönetmek ister miydiniz
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 09:43

Chatroulette üzerinden insanlara FPS deneyimi yaşatan ekibin yeni projesi tanıtıldı.

Haberin Devamı

Belki hatırlayacaksınız, bir kaçış oyunları firmasının kurduğu düzenek, eğer Chatroulette adlı görüntülü sohbet programında denk gelirseniz ve "Bu da neyin nesi?" deyip sonraki konuşmaya geçmezseniz  elde levyeli, FPS kameralı bir görüntüsü ile karşılıyordu sizi. Karşınızdaki size, ondan ne isterseniz yapabileceğini söylüyor ve siz de komutlarınız ile gerçek hayatta bir FPS deneyimini yönetmiş oluyordunuz.

Gerçek hayatta Ajan 47yi yönetmek ister miydiniz


Bu ekip, yani Realm Pictures, yeni Hitman oyununun piyasaya çıkması biçimine IO Interactive tarafından işe alındı ve bu defa ciddi bir bütçeyle, bu deneyimi Hitman için tekrar canlandırmaları istendi. Platform elbette artık Chatroulette değil, belli sayıda özel davetli bir odaya davet ediliyor ve televizyon ekranında üçüncü kişi kamerasından gördükleri Ajan 47'yi sesli komutlar ve ellerindeki haritalar ile yönetiyorlar. Bu deneyimi muhteşem kılan şey ise Ajan 47 ve mekanların tamamen "gerçek" olması elbette.

Haberin Devamı

Bütçe yükselince ortaya harika bir prodüksiyon çıkmış, kulaklıklarınızdan duyduğunuz ses bile Hitman'i seslendiren David Bateson'a ait ve 23 kişilik bir "kadro" söz konusu "oynadığınız" haritada.

Yeni Hitman oyununun serinin eski oyunlarının açık uçlu görev yapısını geliştirmesi ve bir adım ileri götürmesi bekleniyor. İtalya, Fas, Paris ve daha birçok şehirde geçecek olan ana senaryonun artık altıncı oyununa ulaşan bu seriye yeni bir soluk getirmesini bekliyoruz.

LEVEL tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!