General Mobile GM 8 Go satışta! İşte tüm özellikleri ve fiyat

Güncelleme Tarihi:

General Mobile GM 8 Go satışta İşte tüm özellikleri ve fiyat
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 12:21

General Mobile, Barcelona’da gerçekleşen Mobile World Congress’te tanıttığı Android Go versiyonunun dünyadaki ilk ürünü olan ‘GM 8 Go’ modelini satışa sundu.

Haberin Devamı

‘GM 8 Go’, geliştirilmiş Google uygulamaları ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. ‘GM 8 Go’, yenilenen Chrome ve Google uygulamalarıyla internet üzerinden data kullanımını azaltarak veri tasarrufu sağlıyor ve böylece çok daha hızlı işlem yapabilmeyi fırsatı sunuyor. Kullanıcı dostu ara yüze sahip olan ‘GM 8 Go’ kullanıcılara Android’in en güncel versiyonu olan Android Oreo 8.1 işletim sistemini sunuyor.

Android Oreo (Go edition), hızlandırılmış yazılımı ile yüksek performans gösteren işletim sistemi, ekstra depolama imkânı ve güvenlik gibi avantajlar içeren optimize edilmiş bir yazılım deneyimi sağlıyor. ‘GM 8 Go’, özellikle ilk kez internetle tanışanların ihtiyaç duyabilecekleri, amaca yönelik Google uygulamalarıyla birlikte geliyor. Android Oreo (Go edition) yüklü akıllı telefonlar, ayrıca telefon üzerinde en iyi çalışan uygulamaların indirilebilmesini kolaylaştıran özel bir Google Play Store versiyonu yüklü şekilde sunuluyor.

Haberin Devamı

‘GM 8 Go’, yeni nesil 18.9’luk ekran tasarımıyla dikkat çekiyor. 13MP flaşlı ön kamerası ile dikkat çeken ‘GM 8 Go’ ile fotoğraf tutkunları, çektikleri fotoğrafları cihazın hem ön hem arka kamerasında kullanabilecekleri ‘portre modu (bokeh)’ seçenekleri ile düzenleyerek fotoğraflarına yeni bir dokunuş katabiliyor. Ayrıca çekilen fotoğraf ve videolar hafıza problemi olmaksızın dahili olarak sunulan ‘Google Fotoğraflar’ uygulamasıyla yüksek kalitede, ücretsiz ve sınırsız olarak depolanıyor.

‘GM 8 Go’ kullanıcılara HD kalitesinde video görüşmeleri sunuyor. 

Ürünün fiyatı 799 TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!