Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte sezon finali fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak İşte sezon finali fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2017 21:04

Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı yüz binlerce kişi tarafından büyük bir merakla takip ediliyordu. Heyecanlı dizi Game Of Thrones son bölümünün ardından 7. sezon 7. sezon finali bölümü fragmanını yayınlandı. Game Of Thrones dizisinin son bölümünde ak gezenleri aramaya giden Jon Snow ve arkadaşları kötü bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Köşeye sıkışan Jon Snow ve arkadaşlarının yardımına Khaleesi koştu. 3 ejderhasıyla beraber ak gezenlere dehşet saçan Khaleesi'nin başına kötü bir sürpriz geldi. Peki, Game Of Thrones'un yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Son bölümün hemen ardından yayınlanan fragmana Jon Snow'un sözleri damga vurdu. HBO’nun reytingleri alt üst eden efsane dizisi Game Of Thrones 28 Ağustos gününün ilk saatlerinde yayınlanacak olan bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara ara verecek. Peki sezon finalinde neler yaşanacak? İşte Game Of Thrones 7. sezon final fragmanı!

Game of Thrones 7. sezon bölümleri yayın tarihinden önce ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 7. sezon 4. bölümün Hintli dağıtımcıların hataları nedeniyle internete sızdırılmasının ardından şimdi ise benzer şekilde 6. bölüm internete düştü. HBO İspanya yanlışlıkla gece saatlerinde yeni sezonu yayınladı. Bir İspanyol kullanıcı, evinden birkaç saniyelik Game of Thrones 7. sezon 6. bölüm görüntüleri paylaştı. Yeni bölüm görüntülerine ulaşan pek çok kullanıcı haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bazı internet kullanıcıları ise Game Of Thrones 6. bölümü hemen kaydedip internete yüklemeye başladı bile.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Jon Snow ile işbirliğine giden Daenerys Targaryen, uzun zaman sonra yeniden Westeros'a döndü ve kontrolü eline almaya başladı. Daenerys Targaryen ile buluşmaması ikazlarına aldırmayan Jon Snow, krallığı Sansa Stark'a emanet ederek yola çıktı. Jon Snow, Güney'e ayak bastığında pek hoş karşılanmasa da zamanla Daenerys Targaryen ile anlaşmaya başladı. Khaleesi büyük savaş öncesi Greyjoy ve Dorne ile güçbirliği yaptı. Öte yandan Greyjoy ve Dorne yolculukları esnasında beklenmedik bir saldırıya uğradı. Lannisterların Euron üzerinden müttefiklerine saldırmasına karşılık vererek düşmanını zayıflatmak isteyen Khaleesi, ejderhasıyla birlikte bizzat savaşa katıldı. Lannisterlar savaştan en fazla zarar gören taraf oldu ancak ejderhalara karşı geliştirilen silah Khaleesi'nin ejderhasının hayatını tehlikeye soktu. Game of Thrones 7. sezon 6. bölüm finalinde son bir hamle yapan Khaleesi, kötü bir sürpriz yaşadı.

BAKMADAN GEÇME!