Galaxy S9'un ilk test sonuçları yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S9un ilk test sonuçları yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 07:26

Samsung'un yeni telefonu Galaxy S9'un önümüzdeki yıl düzenlenecek olan MWC 2018'de tanıtılması bekleniyor. MWC 2018'e az zaman kalmasına rağmen hala Galaxy S9 modeliyle alakalı bazı şeyler sızmaya devam ediyor. Şimdi de cihazın GeekBench'teki test sonuçları sızdı.

Haberin Devamı

Samsung'un yeni cihazı Galaxy S9'un MWC 2018'de tanıtılması beklenirken, telefonla alakalı hâlâ özellikler sızmaya devam ediyor. Son olarak da cihazın GeekBench'teki test sonuçları sızdı. 

Galaxy S9un ilk test sonuçları yayınlandı

GeekBench'ten sızan verilere göre Samsung'un yeni cihazı Galaxy S9, tek çekirdekte 2422, çoklu çekirdekte ise 9351 puan almış. Şu zaman akadar Samsung'un çıkardığı tüm cihazlarla kıyaslandığında hiçbir cihaz tek çekirdek testinde 2000'in, çoklu çekirdek testinde 6500'ün üzerine çıkamamıştı. Diğer GeekBench verilene göre cihaz 6 GB RAM ile geliyor ve Android 8.0 ile kutudan çıkacak.

Daha önce çıkan sızıntılardan da telefonun çift kamera hizmeti sunacağı biliniyor. Son olarak Exynos işlemci ile gelecek telefonun, önümüzdeki yıl düzenlenecek olan MWC 2018'de tanıtılması bekleniyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!