Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus paramparça oldu!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus paramparça oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 07:51

Akıllı telefonları inceleme konusunda uzman olan IFixit ekibi, Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus’ın kapsamlı inceleme sonuçlarını yayınladı. Ekibe göre Galaxy S8'i tamir etmek biraz zor.

Haberin Devamı

Galaxy S8 ve S8 Plus’ın satışa çıkmasına birkaç gün kala iFixit ekibi her iki telefonu parçalarına ayırarak inceledi. Ekip iki cihaza da tamir edilebilirlik puanı olarak 10 üzerinden 4 puan verdi.

IFixit, telefonların parçalarının çoğunun modüler olduğunu ve çabucak değiştirilebileceğini belirtti. Buna karşın, her iki cihazdaki pilin değiştirilmesi biraz zor. Kablo demeti, bol miktarda kullanılan sert yapışkan ve yapışkan bir arka panel sebebiyle pile ulaşmak zor. IFixit, pilin yerinden oynatılmasını önlemek adına bir önlem alındığını belirtiyor.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus paramparça oldu

Samsung'un son büyük amiral gemisi olan Note 7’de yaşanan pil sorunlarını düşünürsek, şirketin bir telefon onarımı için Galaxy S8'den pili çıkarmayı zorlaştırması gayet normal. Cihazın genelinde olduğu gibi pil için de oldukça fazla yapışkan kullanılmış.

Haberin Devamı

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus paramparça oldu

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus paramparça oldu

Ekip Galaxy S8 ve S8 Plus’ın telefonların ön ve arka yüzlerindeki camı sökerken de zorlanmış. iFixit, Samsung'un Galaxy S8 ve S8 Plus'ın her iki tarafında güçlü bir yapışkan kullandığını, bu sebeple camı sökerek cihazın içine girmenin zor olduğunu belirtiyor. Ayrıca, cihazların önündeki kavisli ekran, ekrana zarar vermeden ön camın değiştirilmesini zorlaştırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!