Galaxy Note 9'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Note 9a ait yeni görüntüler ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2018 07:56

Samsung'un önümüzdeki günler tanıtacağı yeni amiral telefonu Galaxy Note 9'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Çarşamba günü Galaxy Note 9 sızıntıları adına oldukça sakin bir gündü ama devamında gelen 24 saat, Samsung'un yeni üst seviye telefonu için pek çok açıklamayı içeriyordu. Şu ana kadar söylentileri olan bazı Galaxy Note 9 özellikleri için Samsung'dan da doğrulamalar yapıldı. Daha önce sızan görüntüler ile farklı S Pen renklerine bakma imkanı yakalamıştık ve şimdi de aynı kaynak, resmi Galaxy Note 9 kılıfları ve kutularının çeşitli görüntülerini yayımladı.

Bu görüntüler Note 9 için sunulacak her resmi kılıfı içermiyor ancak Koruyucu Silikon Kılıf, Net Görüntü Kılıfı, LED Görüntü Kılıfı ve Silikon Kılıf'ı (Protective Silicone Cover, Clear View Cover, LED View Cover, Silicone Cover) görebiliyoruz. Koruyucu Silikon Kılıf, Note 9'un IP68 sertifikasını askeri-sınıf korumaya yükseltecek ve Infinity ekran üzerinde videoları izlemek için cihazı ayakta tutabilen bir ayağa sahip olacak.

Galaxy Note 9a ait yeni görüntüler ortaya çıktı


Geri kalanların ise oldukça standart kılıflar oldukları söylenebilir. Ayrıca Samsung'un geçtiğimiz sene tanıttığı Alcantara kılıfına benzer bir ürün sunulması da bekleniyor. Tabi ki üçüncü parti üreticilerin de muhtemelen Samsung'unkilerden daha ucuz olan seçenekler sunacaklarına da neredeyse kesin olarak bakılabilir.

Galaxy Note 9a ait yeni görüntüler ortaya çıktı


Ayrıca bu görüntülerde Galaxy Note 9'un ilk olarak yayımlanacağı renkler de yeniden gösteriliyor: Mavi, kahverengi, siyah ve mor. Kayverengi, Samsung'un üst seviye serisine yeni eklenen renk olsa da, parlak sarı renkli S Pen'i ile mavi renkli sürümün daha fazla çekeceği muhtemel. Telefonun gri bir sürümü de (gri Note 8'den daha koyu renkli olması bekleniyor) beklenen sürümler arasında ancak henüz bu beşinci renk için henüz net bir ipucu ortaya çıkmış değil...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: GALAXY NOTE 9 İŞTE BÖYLE OLACAK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!