Galaxy Note 9 nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Note 9 nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 14:12

Samsung'un önümüzdeki yaz aylarında tanıtması beklenen modeli Galaxy Note 9 nasıl olacak? İşte Galaxy Note 9 hakkında gelen tüm sızıntılar ve merak edilen her şey...

Haberin Devamı

Samsung'un Ağustos ayında kullanıcılarına sunması beklenen modeli Galaxy Note 9'a ait özel bir seçeneğin olacağı söyleniyor. Bu özel versiyon, RAM ve depolama alanıyla biraz şaşırtacak. Zira o model hakkında gelen sızıntılar, 8 GB'lık bir RAM'in ve 512 GB dahili depolama alanının olacağını söylüyor. Diğer standart modelin ise 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunacağı düşünülüyor. 

Geçtiğimiz günlerde ekran üzerine gelen sızıntılar ise Super AMOLED panellerin kullanılacağı üzerineydi; ancak daha yeni gelen sızıntıya göre şirket, Galaxy Note 9 modelini OLED ekran yapısıyla tanıtacak. Ayrıca, 6.4 inç büyüklüğünde olacağı düşünülen telefon, HDR10 desteğiyle gelecek. Diğer gelen sızıntılar ise telefonun 1440 x 2960 piksel çözünürlük ve 514 PPI da piksel yoğunluğu sunacağını söylüyor.

Haberin Devamı

Suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası noktasında ise IP68'e sahip olduğu söylenen modelin, Corning Gorilla Glass 5 teknolojisiyle korunacağı düşünülüyor. Son olarak eğer sızıntılar doğruysa Galaxy Note 9 modelinde, CES 2018'de gördüğümüz ve ilk olarak Vivo'nun kullandığı ekrana gömülü parmak izi teknolojisi olacak. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!