Galaxy Note 8'in görüntüleri yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Note 8in görüntüleri yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 10:36

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi olacak Galaxy Note 8 ile ilgili daha önce bazı görseller ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Note 8'in prototipinin yer aldığı bir video ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Daha önce Galaxy Note 8'in yazılım numaralarını sizlere paylaşmıştık. Şimdi ise Samsung Galaxy Note 8'in prototipine ait bir video gün yüzüne çıktı.

Videoda Samsung Galaxy S7 Edge ile yan yana duran Note 8'in ön kısmı Samsung Galaxy S8 ile aynı görünüyor. Kenarlarında hiçbir çerçeve bulunmayan telefonun alt ve üst kısmında tıpkı Galaxy S8’de olduğu gibi ince birer çerçeve yer alıyor.

Öte yandan cihazın önünde veya arkasında parmak izi tarayıcı bulunmuyor. Bu ise Samsung'un uzun süredir üzerinde çalıştığı ana ekran üzerinde parmak izi tarayıcısının kullanıma hazır olabileceğine işaret ediyor. Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde parmak izi tarayıcısını arka tarafta kameranın yanına yerleştirmişti, çünkü ekranın altına entegre etmek için uygun teknolojide sorunlar yaşıyordu.

Haberin Devamı

Galaxy Note 8'in Snapdragon 835 ve Exynos 8895 işlemci tarafından desteklenen 6.3 inç ekranla gelmesi bekleniyor. Gelişmiş bir S Pen ve 3700mAh pile sahip olması beklenen Note 8, 1-6 Eylül arasında Berlin'de düzenlenecek IFA 2017 fuarında tanıtılabilir.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!