Galaxy Note 8 ne zaman satışta?

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Note 8 ne zaman satışta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 08:18

IFA'da görmeyi beklediğimiz Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8, daha önce gelebilir!

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gün tasarımına ilişkin sızıntılarıyla kendini gösteren Note 8'den, bugün de farklı bir haber ile gündemde. Telefonun tanıtılma tarihi yaklaştıkça muhtemelen bu sızıntıları daha sık göreceğiz. Note 8'den bugün gelen haber ise, tanıtım tarihine yönelik.

Note 8'in, bu yıl eylül ayında Berlin'de düzenlenecek olan IFA fuarında tanıtılması bekleniyordu. Fakat gelen yeni bir iddiaya göre Samsung, yeni telefonunu daha önce tanıtacak. Geçtiğimiz sene Note 7'yi ağustos ayında tanıtan Samsung'un, Note 8 için de eylülü beklemeyeceği konuşuluyor.

Samsung'un tanıtım takvimini ağustosa çekmesi, tanıtımı IFA'dan önce yapmak isteyebileceğine yönelik düşünce yaratsa da, diğer yandan elbette iPhone 8 lansmanı da denklemin bir yanında yer alıyor. Apple'dan önce davranmak isteyen Samsung, böylece Note 8 lansmanıyla iPhone 8'i gölgede bırakmayı amaçlıyor. Bir diğer yandan ise, yine aynı tarihlerde LG'nin V30 akıllı telefonu tanıtması bekleniyor. Bahar ayları oldukça hareketli geçecek ve çoğunlukla bu 3 modeli konuşacağız.

Haberin Devamı

Note 8 hakkında bilgileri sizlere zaten iletiyoruz. Daha önceki sızıntılardan en önemli satır başlıkları ise, telefonun 6.3 inç boyutunda çerçevesiz bir ekrana sahip olacağı, 9:18.5 görüntüleme oranını sunacağı ve çift arka kamerayı taşıyacağı oluşturuyor. Özellikle bu arka kameraların 12 MP ve 13 MP olacağının söylenmesi, telefonda büyük merak uyandırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: GALAXY NOTE 8 BÖYLE Mİ OLACAK?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!