Galaxy Note 7 Vodafone'da satışa çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Note 7 Vodafoneda satışa çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 10:40

Vodafone, Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy Note7’yi Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. 2 Ağustos’ta tanıtılan Galaxy Note7, 12 Ağustos itibarıyla ön satışa çıkacak, 26 Ağustos itibarıyla ise tüm Vodafone mağazalarında satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Vodafone, 2 Ağustos Salı günü ABD'nin New York kentinde “7 Unpacked 2016” etkinliğiyle tanıtılan Samsung Galaxy Note7’yi Türkiye’deki abonelerine sunmaya hazırlanıyor. Son teknoloji özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çeken Samsung'un yeni amiral gemisi, 12 Ağustos itibarıyla ön satışa çıkacak, 26 Ağustos itibarıyla ise tüm Vodafone mağazalarında “Vodafone Çok Satanlar Masası” avantajlarıyla satışa sunulacak.

Samsung Galaxy Note7’nin peşin satış fiyatı 3.599 TL olarak belirlenirken, cihaz Vodafone abonelerine tarifeye ek ayda 115 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunulacak. Samsung Galaxy Note7’yi Vodafone’dan alacaklara 360 derece olarak hazırlanmış oyun, animasyon, video gibi içerikleri izlemeyi sağlayan sanal gerçeklik gözlüğü Samsung Gear VR gözlük de hediye edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!