Galaxy Note 7 FE'ye Android Oreo geldi! İndirin...

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Note 7 FEye Android Oreo geldi İndirin...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 10:20

Samsung'un olaylı geçen telefonu Galaxy Note 7'nin piyasadan çekilmesinin ardından, yapılan iyileştirmelerle Galaxy Note 7 FE adında tanıtılan model için Android 8.0 Oreo güncellemesi geldi.

Haberin Devamı

Samsung, tanıttığı Galaxy Note 7 modeliyle bütün tepkileri üstüne toplamıştı. Çünkü şirketin ürettiği bu modelde patlama gibi büyük bir sorun yaşanmıştı. Bunun üzerine şirket, batarya iyileştirmelerinin yapıldığı Galaxy Note 7 FE (Fan Edition) modelini tanıttı. Şirket, bu model için Android 8.0 Oreo güncellemesini yayınladı. 

Galaxy Note 7 FEye Android Oreo geldi İndirin...

Samsung'un bu model için yayınladığı güncellemenin içeriği Galaxy A7 (2017) modeli için yayınlanan güncellemeyle aynı. Galaxy Note 7 FE için gelen güncellemeyle birlikte kullanıcılara Samsung Experience 9.0 arayüzü ve Nisan ayı güvenlik yamaları sunuluyor. Ayrıca, klavye konusunda gidilen iyileştirmeler, 3D Touch kısayolu ve PIP özelliği de kullanıcılara sunulmuş durumda. Son olarak, Avrupa'daki kullanıcılar, Galaxy Note 7 FE için yayınlanan Android 8.0 Oreo'dan önümüzdeki yaz aylarında yararlanabilecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!