Galaxy Note 7 Fandom Edition geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Note 7 Fandom Edition geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 07:40

Samsung'un Galaxy Note 7'yi geri getirme planları, "Fandom Edition" ile nihayet gerçeğe dönüşüyor!

Haberin Devamı

Samsung Galaxy Note 7, alev alması ve patlaması nedeniyle hava alanlarında yasaklanması ve iki defa geri toplanılmasıyla kötü şöhret kazanan cihaz, görünüşe bakılırsa tekrar hayata dönüyor. The Verge'in haberine göre Samsung, Galaxy Note 7'yi 'Fandom Edition' adı altında dirilterek piyasaya sürecek.

Galaxy Note 7 FE isimli telefon yenilenmiş parçalar ile üretiliyor, yani patlama ve alev alma riski yok. Rapora göre cihaz 7 Temmuz'da sadece (en azından ilk olarak) Güney Kore'de piyasaya sürülecek.

Habere göre Samsung, Güney Kore'ye 400.000 Galaxy Note 7 FE göndermeyi planlıyor, ancak cihazın dünyanın diğer bölgelerine ne miktarda ve ne zaman geleceği henüz bilinmiyor.

Sınırlı sayıda üretilecek de olsa, Fandom Edition özellikle Note 7'lerini geri iade etmek zorunda kalan, ya da cihazı hiç elde edemeyen hayranları için önemli bir cihaz olacaktır.

Haberin Devamı

Samsung, Galaxy Note 7 fiyaskosu ile kazandığı kötü ünü Galaxy S8 ile neredeyse tamamen silmeyi başardı. Şirket ayrıca söylentilere göre Ağustos ayında da Galaxy Note 8'in piyasaya sürmeyi planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!