Galaxy Nexus Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Nexus Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2012 15:21

Samsung-Google işbirliğinin beklenen telefonu GALAXY Nexus, Türkiye'de satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Samsung Galaxy Nexus, 23 Şubat’tan itibaren Avea İletişim Merkezleri ve Satış Noktaları’nda tüketiciyle buluştu.

Android platformunun en yeni sürümü olma özelliğini taşıyan Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile Galaxy Nexus; 720p çözünürlüğe sahip 4.65 inç büyüklüğünde HD Super AMOLED ekranı, 1.2GHz çift çekirdek işlemcisi, 138 gram ağırlığı, 1080p video kayıt özelliği, 5 megapiksel kamerası ve 16 GB hafızası ile teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, “Android’in amiral gemisi olan ve teknolojiseverlerin merakla beklediği Galaxy Nexus’u vitrine çıkartan ilk GSM operatörüyüz diyebilmek, bizim için heyecan verici. Burada üç güçlü markayı kendinde toplayan sıra dışı bir telefondan bahsediyoruz. Samsung gibi bir teknoloji devi, Google gibi dünyanın en büyük arama motoru için bir telefon üretiyor. Bu iki dünya devini birleştiren özel telefon da ülkemizde ilk kez, Avea ile satışa sunuyor.” dedi.

Android Market aracılığıyla; Gmail, üç boyutlu haritalar içeren Google Maps 5.0, Google Earth, Google Calendar ile senkronize olma özelliği gibi Google’ın bir dizi mobil hizmetlerini içeren Galaxy Nexus; bunların yanı sıra 300 binden fazla uygulamaya da erişim imkanı sunuyor.

Yüzle Kilit Açma özelliği ile telefonun tuş kilidini açmak için yüz tanıma özelliği ile dikkat çeken Galaxy Nexus; panoramik çekim modu, 1080p video çekim özelliği, deklanşöre basım anında fotoğrafın kaydedilmesi gibi özellikleri de kendinde topluyor.

Galaxy Nexus, bulut teknolojisine uyumluluğu sayesinde de kullanıcıların e-postalarını, rehberlerini ve diğer verilerini tüm cihazları ile senkronize etmelerine olanak tanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!