Forza Horizan 4: Fortune Island eklentisi geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Forza Horizan 4: Fortune Island eklentisi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2018 08:05

Fortune Island genişleme paketi, 13 Aralık Perşembe günü oyunculara sunulacak. Peki son eklenti ile birlikte oyunda ne yenilikler göreceğiz?

Haberin Devamı

Oyunun haritasına Fortune Island isimli yeni bir yer ekleyecek olan eklenti, Forza Horizon 4 Ultimate Edition, Ultimate Add-Ons Bundle veya Expansion Bundle ürünlerine sahip kullanıcılar tarafından, Xbox One ve Windows 10 PC üzerinden, ekstra bir ücret ödenmeksizin oynanabilecek.

Fortune Island'ın Forza Horizon 4'deki gelmiş geçmiş en tehlikeli oyun deneyimini oyunculara yaşatacağı belirtiliyor. Laufey’nin Tahtı'na (Laufey’s Throne) uzanan yolda hünerlerini gösterecek olan yarışçılar, oldukça driftli geçecek olan İğne Tırmanışı'nda (The Needle Climb) kenarlardan gitmemeye özen gösterecek.

Forza Horizon 4'ün yeni eklentisi Fortune Island'da; kar, çamur, yağmur, toprak, kum, asfalt gibi oldukça fazla zemin çeşiti bulunuyor. Webtekno'nun haberine göre her türden zeminde gerçekleşecek yarışlarda; 2019 Lamborghini Urus, Rambo Lambo LM002, 2018 BMW M5, 2017 Ram 1500 Rebel TRX Concept, 2002 Koenigsegg CC8S ve dahası olmak üzere toplamda 10 yeni araç, yarışçılar tarafından kullanılabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!