Fortnite’a 50’ye 50 takım savaşı geldi

Güncelleme Tarihi:

Fortnite’a 50’ye 50 takım savaşı geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 13:58

Fortnite: Battle Royale, PlayerUnknown’s Battlegrounds ile olan rekabette geçmek için güncellemelere devam ediyor. Fortnite bu sefer de kısa süreliğine 50’ye 50 takım savaşı modu getirdi.

Haberin Devamı

Epic Games Game Awards 2017'de Fortnite'ın Temmuz ayından bu yana 30 milyon kullanıcıya ulaştığını ve 1.3 milyon aktif oyuncu sayısına ulaştığını açıkladı. Epic Games bu başarısını daha da artırmak için Game Awards 2017'de yeni bir Battle Royale modunun duyurusunu yaptı.

Açıklamada modun kısa bir süreliğine aktif olacağı açıklandı. 50’ye 50 takımların bulunduğu mod 17 Aralık tarihine kadar açık kalacak. Mod 50’ye 50’de olsa arkadaşlarınız ile birlikte ufak bir grup oluşturabiliyorsunuz. Bu gruplar en fazla dört kişiden oluşabiliyor. Arkadaşlarınız ile birlikte karşı takımdaki herkesi yok etmeye çalışıyorsunuz. Bir yeri alma, puan kazanma gibi özellikler bulunmuyor. Aynı zamanda modda dost ateşi özelliği de devre dışı bırakılmış. Yani arkadaşlarınızı vuramıyorsunuz. Mod PC, Xbox One ve PlayStation 4 sürümleri için yayınlandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!