For Honor'ın yeni karakterleri için video yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

For Honorın yeni karakterleri için video yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 12:35

For Honor'ın ikinci sezonunun yayınlanmasına az bir süre kala oyunun geliştirici ve yayıncı firması Ubisoft yeni sezon ile oyuna eklenecek olan iki yeni karakterin videolarını yayınladı.

Haberin Devamı

For Honor’a ikinci sezonda eklenecek olan 2 yeni karakter için Ubisoft tanıtım videosu yayınladı. İkinci sezon Shadow & Might’ta  oyuna eklenecek en büyük yeniliklerden olan bu karakterlerin adları ise Shinobi ve Centurion. İki karakterin de farklı farklı ve takımlarına yardımcı olacak birçok özellikleri var. Centurion, yakın mesafeden ciddi hasarlar verebilen Şövalye özelliklerine sahip taktiksel bir karakterken, Shinobi ise gizliliğini ön planda tutan bir Ninja. Yeni sezonda sadece bu yeni karakterler eklenmiyor elbette. Aynı zamanda oyuna yeni haritalar, eşyalar, kostümler ve daha birçok yeni içerik daha eklenecek.

16 Mayıs’ta ikinci sezonun başlamasıyla birlikte Season Pass sahiplerinin deneyebileceği bu iki karakteri standart sürüm sahiplerinin deneyebilmesi için 23 Mayıs’ı beklemesi gerekiyor.

Haberin Devamı

For Honor’ın ikinci sezonunda oyuna katılacak Centurion için yayınlanan videoya buradan, Shinobi için yayınlanan videoya ise buradan ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!