Fitt360 ile arkanızı görmeden çekim yapın!

Güncelleme Tarihi:

Fitt360 ile arkanızı görmeden çekim yapın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2018 12:19

Kitlesel fonlama için Kickstarter'da yerini alan ve Samsung Creative Lab tarafından geliştirilen Fitt 360 giyilebilir 360 derece kamera, CES 2018 İnovasyon Ödülü aldı.

Haberin Devamı

Fitt 360 kullanıcılar, arka gözleri olarak düşünmeli. Çünkü cihaz, enseye takılıyor. Fitt 360'ın özelliklerine bakıldığında 4K çöznürülükte 360 derece çekim yapabildiği ve bunu sağlaması için bünyesinde üç adet HD Kamera kullanıldığı görülüyor. Hafif ve taşınabilir özellikte olan cihaz, kullanıcıların kişisel sokak görüntüleri oluşturmalarını ve eller serbest olarak birçok 360 derece çekim yapmalarını sağlıyor. 

Fitt360 ile arkanızı görmeden çekim yapın

Altı açılı donanım tabanına sahip cihaz, görüntülerdeki sarsıntıların önüne geçiyor ve bulundurduğu üç HD kamerasıyla çektiği verileri mobil uygulamasına aktararak, kullanıcılarının görmesini sağlıyor. Canlı yayın özelliğine sahip olan uygulaması ve Bütünleşik GPS özelliğiyle çekimlerin nerede yapıldığını da gösteriyor. Yedekleme ve depolama için microSD kart kullanılıyor. Ayrıca yağmur, kar, sıcak ve darbelere karşı bir sorun yaşanmıyor.

Haberin Devamı

Fitt360 ile arkanızı görmeden çekim yapın

Telefon görüşmelerinin, müzik dinleyebilmenin ve Bluetooth kulaklık olarak kullanabilmenin mümkün olduğu Fitt 360, beyaz, kırmızı ve gümüş renk seçenekleriyle geliyor. Yalnız kırmızı renkli modele sahip olmak isteyenlerin kampanya bitmeden sipariş vermeleri gerekiyor. Teslimatlarının Ekim ayında gerçekleşeceği bilinen cihazı almak isteyenler, 370 dolardan başlayan fiyatlarla cihaza sahip olabilecek. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!