Firefox OS'lu telefon satışa çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Firefox OSlu telefon satışa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2014 06:08

4'' ekran, 1.2 GHz dual-core Qualcomm işlemci ve Firefox OS'in en yeni sürümüne sahip olan ZTE Open C, eBay'in Amerika, İngiltere, Almanya ve uluslararası satış sitelerinde satışa sunuldu.

Haberin Devamı

ZTE Open C, 4 inç ekranı ve A7 mimarisine sahip 1.2GHz dual core Qualcomm işlemci özellikleriyle zengin bir kullanıcı deneyimi sunuyor. ZTE, Firefox OS'in en yeni sürümüne sahip ilk akıllı telefonu Open C ile gelişmiş mesaj ve multimedya özelliklerini ulaşılabilir fiyatıyla akıllı telefon kullanıcılarına ulaştırıyor. ZTE Open C, 99.99 dolarlık fiyatı ile eBay Amerika, İngiltere, Almanya ve Rusya başta olmak üzere 20'den fazla Avrupa ülkesinde satışa sunuldu.

ZTE Mobil Cihazlar CEO'su Adam Zeng konuyla ilgili yaptığı açıklamada geçen yıl gerçekleştirdikleri başarılı işbirlikleri sonucunda, ZTE Open C'yi tüm kullanıcılarına ulaştırmak amacıyla Mozilla ve eBay işbirliklerine uluslararası alanda bu yıl da devam ettikleri için heyecanlı olduklarını söyledi. Zeng, ZTE'nin farklı fiyat aralığında en iyi kullanıcı deneyimini talep eden tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için en kapsamlı ve inovatif cihazları tasarlamaya devam edeceklerini belirtti.

Haberin Devamı

2013 yılının Ağustos ayında, ZTE ve eBay, Firefox OS içeren ilk akıllı telefon olan ZTE Open'ı dünyadaki tüm akıllı telefon kullanıcılarına ilk kez sunmak için bir işbirliği gerçekleştirdi. ZTE Open, lansmandan 3 gün sonra tamamen satıldı.

Firefox OS'in yeni sürümü, POP3 desteği ile çok daha gelişmiş e-mail ve MMS özellikleri, kilit ekranından veya açılış sayfasından müziklere direk ulaşım sağlıyor. Aranan fotoğrafların kolaylıkla bulunmasını sağlayan gelişmiş fotoğraf galerisi uygulaması ve birçok dosyanın aynı anda paylaşılmasını sağlayan geliştirilmiş Bluetooth bağlantısı ile yepyeni ve birçok farklı özellik sunuyor. Kullanıcılar, geliştirilmiş ekran kayma performansı ve sistem uygulamaları (takvim, adres defteri, kamera) ile çok daha hızlı bir şekilde akıllı telefon üzerinde hareket edebiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!