Firefox 3.1 geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Firefox 3.1 geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2008 10:30

Firefox 3.0 henüz yayınlanmışken, Mozilla, Firefox 3.1'in sinyallerini veriyor.

Haberin Devamı

Firefox 3 ile büyük başarı yakalayan Mozilla Firefox 3.1 sinyallerini vermeye başladı. Daha önce Temmuz ayının ortasında hazır olacağını duyurduğumuz Firefox 3.1'in ilk alpha sürümünün ip uçları ortaya çıkmaya başladı.. 32 bit Windows, Mac OS ve Linux kullanıcıları için hazırlanan ve "Firefox 3.1a1pre" adıyla Mozilla'nın FTP sunucusunda indirilmeye sunulan "trunk build", ilk alpha sürüme çok az kaldığının sinyallerini veriyor.

Mozilla'nın "Minefield" projesi kapsamında indirilmeye sunulan "Firefox 3.1a1pre" kurulum dosyası, gerçekte Firefox 3.1'in alpha sürümü değil. Minefield projesi kapsamında, gönüllü kullanıcıların ön sürümün geliştirilme aşamasında "trunk build" adı verilen kurulum dosyasını indirmeleri ve yayınlanan sürümü deneyerek eksikleri rapor etmeleri temeline dayanıyor.

Haberin Devamı

"Firefox 3.1a1pre" sürümü, Firefox 3.1 Alpha 1'e beklenenden önce Temmuz ayı ortalarında ulaşabileceğimizin sinyallerini veriyor. Firefox 3.1'de bizleri ne gibi yeniliklerin beklediğini öğrenmek için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!