Filmlerin alt yazılarını arama derdi bitiyor!

Güncelleme Tarihi:

Filmlerin alt yazılarını arama derdi bitiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 09:44

Yabancı film, dizi veya TV şovları için çoğu zaman tam bir işkenceye dönüşen alt yazı arama süreci, yeni bir uygulama sayesinde tarihe karışıyor.

Haberin Devamı

Özellikle sürekli yabancı film veya dizi izleyenlerin gayet iyi bileceği, alt yazı arama ve bulamama sorunu tarihe karışmak üzere. Yeni çıkan bir uygulama alt yazı aramayı hiç olmadığı kadar kolay bir hale getiriyor.

Hollandalı geliştirici “Giel Cobben” tarafından hazırlanan ve bizleri alt yazı aramaktan kurtaracak olan, bu yeni basit ama işlevsel uygulamanın adı “Caption” ( Anlamı: alt yazı veya açıklama).

Günümüzde netflix, iTunes ve Amazon Prime Video gibi platformlardan istediğimiz birçok içeriğin alt yazılı versiyonuna ulaşabiliyor olsak da, TV şovları ve eski - bağımsız içerikler için halen alt yazı bulma sorunu yaşanabiliyor.

Tam da bu ihtiyaca istinaden ortaya çıkmış olan bu uygulama, sanılanın aksine birçok farklı dilde çok geniş bir alt yazı bankasına sahip. Şuan için maalesef sadece macOS platformunda kullanılabilen uygulamanın, ilerleyen günlerde Windows ve Linux için de kullanıma sunulacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

shiftdelete.net'in haberine göre istediğiniz alt yazıyı sürükle bırak yöntemiyle bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz “Caption” uygulamasını, macOS işletim sistemi için aşağıdaki linkten indirebileceğinizi belirtmeden geçmeyelim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!