Far Cry 5'in tanıtım videosu ve oynanış videosu çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Far Cry 5in tanıtım videosu ve oynanış videosu çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 08:57

Ubisoft firmasının en iyi oyunlarından biri olan Far Cry 5'in çıkış tarihinin yakınlaşmasının üzerine oynanış videosu ve tanıtım videosu yayınlandı. Videoda oyun içi birçok mekaniği görebiliyoruz.

Haberin Devamı

Açık dünya ve FPS denildiğinde ilk akla gelen serilerden biri olan Far Cry serisinin 5. oyununun çıkmasına 3 ay gibi bir süre kaldı. Az zamanın kalmasından dolayı oyun ile ilgili 2 video birden yayınlandı. Bu videolardan biri oyunun tanıtım videosu değerinde. Diğeri video ise oyunda olacak olan yeni mekanikleri ve oynayış tarzını tanıtmak için yayınlanmış. Videoda silahlı ve silahsız vuruşlardaki farklılıkları, takım çalışmasının desteklendiğini, araç kullanım çeşitliliğini ve fizik motorunun oyuna etkisini görebiliyoruz. 

Far Cry 5in tanıtım videosu ve oynanış videosu çıktı

Oyun da sapkın bir tarikat tarafından neredeyse tamamı ele geçirilen Montana Kasabası'nın özgürleşmesi adına yerli halk ile birlikte mücadele ediyoruz. Serinin eski popülaritesini bu oyunla tekrar kazanıp kazanmayacağı merak ediliyor. Çünkü son çıkan Far Cry oyunlarında sürekli kendini tekrarlayan yan görevleri ve sadece ana senaryosu olması, tüm açık dünyaya yayılmaması kullanıcılar tarafından olumsuz eleştirilerin sebebi olmuştu. Oyun 27 Mart 2018 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC sahiplerine aynı anda çıkacak.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!