Facebook Messenger'daki değişikliği fark ettiniz mi?

Güncelleme Tarihi:

Facebook Messengerdaki değişikliği fark ettiniz mi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 08:02

Facebook Messenger, "10 parmağında 10 marifet" ünvanını tam anlamıyla almak için, yeteneklerine bir yenisin daha ekledi!

Haberin Devamı

Facebook Messenger sadece mesaj göndermekten çok daha fazlasını yapabiliyor. Video chat yapabilmek, anket yapmak ve hatta oyun oynamak mümkün. Uygulamanın yeni numarası ise Spotify'da ne zaman şarkı tavsiyesi yapacağınızı anlamak.

Facebook Messenger'da müzikten bahsetmek artık Spotify'da müzik tavsiyeleri gösteriyor, kullanıcılar Spotify'in Messenger içinde beliren bir kesitte şarkı arayıp bulabiliyorlar.

Facebook Messengerdaki değişikliği fark ettiniz mi

Görünüşe bakılırsa özellik, Facebook'un Messenger'ın dahili asistanı olan M'den geliyor. Önceden de bazı kelime ve cümleleri anlayan M, bu kez de müzik çalma ve tavsiye etme kelimelerini algılıyor.

Haberin Devamı

Spotify kullanıcıları zaten bir seneyi aşkın süredir Messenger'da link paylaşma özelliğine sahiptiler, ama şimdi bu yeni Messenger özelliğiyle, uygulama ne zaman Spotify'ı göstereceğini konuşmanızın içeriğine bakarak "biliyor".

M'in Spotify tavsiye özelliği Messenger'in en son iOS versiyonunda şu an bulunuyor. Diğer cihaz ve platformlara gelmesi ise biraz zaman alabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: FACEBOOK VE GOOGLE PLUS 1997 YILINDA OLSAYDI...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!