Epson’un Beyaz Mürekkep kullanan WT7900’ü piyasada

Güncelleme Tarihi:

Epson’un Beyaz Mürekkep kullanan WT7900’ü piyasada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2010 12:06

Dört gözle beklenen dünyanın ilk pigment beyaz mürekkepli grafik yazıcısı olan Epson Stylus Pro WT7900 Türkiye pazarında. Epson teknolojiyle tasarlanan yeni yazıcı, ambalaj endüstrisine numune üretimler ve son onay provaları için ideal çözümler sunuyor.

Baskı çözümleri ile dijital görüntüleme alanının öncü markası Epson, esnek film, kağıt ve metalik malzemeler üzerinde bile prova baskı almayı sağlayan Stylus Pro WT7900’ü Türkiye pazarına sundu. Çizgi altı ve ambalaj endüstrisinin prova baskı almaları için geliştirilip tasarlanan Epson Epson Stylus Pro WT7900, kullandığı entegre Epson SpectroProofer sayesinde, mükemmel ve tutarlı prova baskı sonuçları alınmasını sağlıyor.

Epson Türkiye Prografik Kanal Müdürü Çağdaş Sevgen, yeni ürünün Epson’ın geniş formatlı inkjet yazıcılar kategorisindeki şaşırtıcı teknolojiyi ortaya koyduğunu vurguluyor. Stylus Pro WT7900’ün, sofistike bir renk yönetimi, kontrolü ve tekrar üretimleri için geniş bir renk yelpazesi sunduğunu anımsatan Sevgen, şu bilgileri veriyor: “Dünyanın ilk pigment beyaz mürekkepli dijital grafik yazıcısı olan Epson Stylus Pro WT7900 yazıcımız, esnek film, kağıt ve metalik malzemeler üzerinde titiz çalışarak, prova baskıda bile kaliteli sonuçları mümkün kılıyor. Numune üretimler ve son onay provalarında ideal çözümler sunuyor. Epson UltraChrome HDR (Yüksek Dinamik Renk Yelpazesi) mürekkebi ile beyaz renk tonlarında yoğunluk sağlıyor ve prova baskı uygulamalarında son derece  önemli renk ayrıntılarını verebiliyor.”

İşlevsel kullanımıyla dikkat çekiyor…

Sevgen, yazıcıda entegre bulunan Epson SpectroProofer’in™, kullanıcının otomatik olarak ve özenli bir şekilde renk yönetimi yapabildiğini belirterek, “Yazıcı, prova gerçekleme, renk düzenleme, renk sertifikasyonu, profil yaratma, nokta renk eşleştirme, renk değişimi takibi ve hedef ölçüm konusunda kullanıcıyı yönlendiriyor. Bu özellikleriyle kullanıcının iş sürecine kolaylıkla uyum sağlamasını, akışını bozmamasını ve gerektiğinde uzaktan yönetilmesini sağlıyor” diyor.
Hızlı baskı yapan yazıcı, en yüksek kalite ambalaj provalarında bile saatte 40m2lik baskı alabiliyor. Cihaz içerisinde bulunan kesici sayesinde sayfa halinde ya da rulo olarak, 61 cm genişlikte, baskı alabiliyor. Epson Stylus Pro WT7900, yeni rulo sistemi ile daha hızlı ve çok daha rahat kağıt ve materyal değişimi yapılmasını sağlıyor. Ayrıca yazıcı faaliyetleri, üzerinde bulunan geniş 6.4 cm’lik LCD paneli sayesinde rahatlıkla kontrol  ve izleme imkanı da sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!