En pahalı Surface Book tükendi

Güncelleme Tarihi:

En pahalı Surface Book tükendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2015 07:59

Microsoft'un yeni oyuncağı, yüksek fiyatına rağmen kısa sürede tükendi.

Haberin Devamı

Microsoft geçtiğimiz hafta şirketin ilk dizüstü bilgisayarı Surface Book tanıtımı ile herkesi şaşırtmıştı. Yeni raporlar, tasarım açısından son derece olumlu tepkiler alan dizüstü bilgisayara büyük bir rağbet olduğu yönünde.

Microsoft'un web sitesinde bakıldığında Surface Book'un en yüksek konfigürasyonlu modeli için stokların tükendiği, ön siparişin kapandığı görülüyor. 2.699 dolarlık fiyat etiketine (yaklaşık 8 bin TL) sahip üst düzey makine, 13.5 inç 3.000 x 2.000 çözünürlüklü ekran, Intel Core i7 işlemci (ayrı bir Nvidia GPU ile birlikte), 16GB RAM, 512GB SSD disk ve aynı zamanda Surface Pen ile birlikte geliyor.

En pahalı Surface Book tükendi


Haberin Devamı

Klavyeyi söktüğünüzde elinizde kalan, yine bir Surface tablet. Ancak klavye, süslü bir kapak olmaktan öte, tabletten ayrı bir NVIDIA GTX GPU ve diğer bileşenlere ev sahipliği yapıyor. Microsoft'a göre bu ek bileşenler, Surface Book'u MacBook Pro'dan iki kat hızlı hale getiriyor. Microsoft, bu cesur iddiasını destekleyecek bir istatistik göstermese de, sahnede Gears of War'u çalıştırarak ve oyundan çektiği videoyu hemen Adobe Premiere'de düzenleyerek boş bir iddiada bulunmadığını gösterdi.

Yeni dizüstü bilgisayarın 26 Ekim tarihinde raflarda yerini alması bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: SURFACE PARÇA PARÇA BÖYLE ÜRETİLDİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!